Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "IlkeitÀ ongelmia - Tarinoita politiikasta" by Eija-Riitta Korhola ~ Book PDF Kindle ePub Free

IlkeitÀ ongelmia - Tarinoita politiikasta

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: IlkeitĂ€ ongelmia - Tarinoita politiikasta
  • Author : Eija-Riitta Korhola
  • Release Date : January 14, 2020
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2112 KB

Description

Tunnettu poliitikko pÀivÀnpolttavien ongelmien ÀÀrellÀ

Eija-Riitta Korholan poliittisissa muistelmissa omakohtaiset tarinat tapahtumien taustoista, riidoista ja jÀnnitteistÀ yhdistyvÀt tarkkanÀköiseen analyysiin nykyajan ongelmien luonteesta.

Terrorismin vastainen sota, velkakriisi, pakolaiskriisi, ilmastonmuutos… TĂ€mĂ€n pĂ€ivĂ€n polttavimmat maailmanlaajuiset ongelmat ovat laadullisesti hyvin erilaisia kuin vaikkapa 70 vuotta sitten. Puhutaan niin sanotuista ”ilkeistĂ€ ongelmista”, jotka karkaavat kĂ€sistĂ€ ja synnyttĂ€vĂ€t helposti uusia ongelmia, kun niitĂ€ pyritÀÀn ratkaisemaan. Silti politiikan prosessit ovat sĂ€ilyneet miltei entisellÀÀn. Eija-Riitta Korhola osoittaa konkreettisin esimerkein, millaisiin vaikeuksiin hidastempoiset ja ympĂ€röivÀÀn todellisuuteen nĂ€hden vanhentuneet toimintatavat usein johtavat erityisesti poliittisessa ympĂ€ristössĂ€, jota leimaa nĂ€ennĂ€inen avoimuus ja demokraattisuus.

Eija-Riitta Korhola on viestintÀÀn, konsultointiin, kirjoittamiseen ja hallitustyöskentelyyn keskittyvÀ entinen europarlamentaarikko. Koulutukseltaan hÀn on ympÀristöpolitiikasta tohtoriksi vÀitellyt filosofi.


Download Ebook "IlkeitÀ ongelmia - Tarinoita politiikasta" PDF ePub Kindle